Afstuderen bij Ovatic

Ovatic bevat een uitgebreid CRM ticket- en klantenbestand. Een klant binnen Ovatic kan bijvoorbeeld een consument zijn die een kaartje kocht maar ook een organisator van een evenement. Het spreek voor zich dat dit een enorm bestand is! In deze opdracht willen we de onstluiting van data in ons platform beter gaan ontsluiten door middel van Elastic Search.

Stage

Als stagiair bij Ovatic zal je met behulp van de nieuwste technieken als Angular/C# developer meehelpen ons softwareproduct verder te ontwikkelen. Wij creëren software voor theaters, concertzalen, bioscopen, sportverenigingen en andere evenementorganisatoren op ons platform genaamd Ovatic, waarmee onze clienten o.a. hun kaartverkoop en zaalverhuur kunnen faciliteren.

Wat is Elastic Search

Elastic Search is een open source oplossing die, kort gezegd, vooral gebruikt wordt om snel grote hoeveelheden data te kunnen doorzoeken en analyseren.

De Opdracht

Tijdens je stage zul je niet enkel nieuwe functionaliteiten implementeren maar betrokken zijn bij het gehele proces van start tot eind binnen ons Scrum-team. Dat houdt in dat je ervaring zal opdoen op het gebied van planning, design, development, testen en uitleveren van de door jou vormgegeven software. Samen met de verschillende afdelingen zal je de inventarisatie aan werkzaamheden maken, vraagstukken bespreken, de mogelijke oplossingen analyseren en uiteindelijk de realisatie van het eindproduct tot stand brengen. Je zal volledig met onze ontwikkel sprints meedraaien, waarbij je tijdens dagelijkse standups en reguliere reviews en retrospectives je voortgang zal bespreken met / presenteren aan je medeprogrammeurs en product-owners.

Wat bieden we

Persoonlijke groei, creativiteit en aandragen van eigen ideeën zijn belangrijke punten voor ons. We streven ernaar dat je zoveel mogelijk uit je stage kan halen. Samen met een ervaren begeleider zullen we samen een leuke en passende opdracht maken die daadwerkelijk toegepast zal worden.

Wie zijn wij

Een team van 12 collega’s waarvan 6 programmeurs die vanuit ons kantoor op de Heemraadsingel in hartje Rotterdam werkzaam zijn. Wil jij software voor de culturele sector creëren en ben jij 4 of 5 dagen per week beschikbaar stuur dan een bericht naar info@ovatic.nl.

Tech Stack

Wij maken gebruik van een groot schala aan technieken en technologiën en deinzen niet terug voor het uitproberen van nieuwe oplossingen. Hierbij een kleine greep uit onze tech stack