Developers

Begin met integreren

Alle gegevens in Ovatic zijn uit te lezen via de API. Van bezettingsgegevens tot het maken van transacties in Ovatic; alles is mogelijk via OvaticAPI.

Voorstellingsgegevens

Lees voorstellingsgegevens zoals genre, aantal beschikbare plaatsen, prijzen en bezetting uit om in te laden in het CMS van websites.

CRM gegevens

Alle gegevens voor CRM systemen zijn op te halen via de API. Bijvoorbeeld de transactiegegevens van een voorstelling of communicatievoorkeuren van klanten en e-mailadressen om mailings uit te voeren.

Planningsgegevens

Gegevens uit Ovatic Planning zijn op te halen, zoals gekoppelde medewerkers, documenten, technische riders etc.

oauth2 logo

Veilig

Gegevens zijn beveiligd met Oauth tokens en communicatie vindt uitsluitend plaats via beveiligde Https- verbindingen.

Developers krijgen een unieke ID waarbij toegangsrechten worden gegeven tot de verschillende onderdelen zoals bezettingsgegevens, voorstellinggegevens, klantgeggevens, transactiegegevens en tickets.

openAPI logo

Eenvoudig

De OvaticAPI is opgebouwd volgens de OpenAPI standaard. Hierdoor kunnen developers snel aan de slag.

Alle API calls zijn uitgebreid gedocumenteerd met voorbeeld code in een aparte documentatie portal.

Maak je eigen front end

Via de OvaticAPI kan een eigen front end worden ontwikkeld. Voor ticketing kunnen bijvoorbeeld eigen zaalplan viewers worden getekend en transacties gemaakt worden. Gespecialiseerde systemen zoals leerlingvolgsystemen kunnen gebruik maken van de plannningstools in Ovatic.

Website integratie

Door gegevens uit de API in te laden in het CMS van de website hoeven de gegevens maar één keer worden ingevoerd. We hebben een doordacht refresh-systeem waarmee je een website altijd synchroon kan houden met de data in Ovatic.

Combineer de gegevens in het CMS met Ovatic kaartverkoop widgets en voeg kaartverkoop toe aan je website met Ovatic widgets.

Bekijk de mogelijkheden